يکشنبه ٢٦ خرداد ١٣٩٨ -

نوبت دهی تلفنی

77686035

77686025

******سامانه گوياي نوبت دهي تلفني ******* شايان ذکر است جهت رزرو تلفني درمانگاه به صورت گويا باثبت کد ملي و شماره تلفن همراه بيمار، به صورت شبانه روزي امکان پذير مي باشد. *******شماره تماس:  77686035 یا 7768602

صفحه اصلي > اخبار

اجرای طرح بسیج ملی کنترل پر فشاری خون در مرکز پزشکی طرفه
 ١٣٩٨/٠٣/٢١ - نظرات : ٠متن کامل >>
فشار خون نرمال و عادی چند است؟/ روش های پیشگیری از بیماری فشار خون بالا
فشارخون نه تنها باعث مرگ سالانه ۱۰۰ هزار نفر در کشور می شود بلکه آسیب های زیادی مانند سکته های قلبی و مغزی و معلولیت را برای بیماران به همراه دارد.
 ١٣٩٨/٠٣/٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
پیام تبریک بمناسبت 12 اردیبهشت روز استاد
 ١٣٩٨/٠٢/١٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
جزئیات مشارکت اعضای هیات علمی و کارکنان در پویش حمایت از سیل زدگان اعلام شد/ اختصاص پنج روز حقوق اعضای هیأت رئیسه دانشگاه برای کمک به سیل زدگان
پویش حمایت از سیل زدگان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به راه افتاد و اعضای هیات علمی وکارکنان نیک اندیش می توانند به صورت داوطلبانه یک تا پنج روز از حقوق فروردین ماه خود را در صورت تمایل برای کمک به سیل زدگان اختصاص دهند.
 ١٣٩٨/٠١/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
مدیر حوزه ریاست دانشگاه از نحوه ارائه خدمات در بیمارستان طرفه بازدید کرد
دکتر حسن پیری مشاور رئیس و مدیر حوزه ریاست دانشگاه درهشتمین روز از فروردین ماه با حضور در مرکز درمانی طرفه از نحوه ارائه خدمات به مراجعین بازدید کرد.
 ١٣٩٨/٠١/٠٩ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 صفحه بعدی >>

مرکز پزشکی آموزشی در مانی طرفه
آدرس : تهران - میدان بهارستان ,خیابان ابن سینا, روبروی سازمان تبلیغات اسلامی

تلفن :77626550 الی 9
پست الکترونیک :TorfeHospital@sbmu.ac.i

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.